Team Visions Pictures ontmoeten

De mensen die je ziet als jij de lens omdraait

#
Marcel van Greevenbroek
fotograaf

Om van zijn hobby zijn werk te kunnen maken haalde Marcel zijn diploma op de Fotovakschool in Apeldoorn. Hij kwam bij Visions in 1999 als groentje binnen op het gebied van bloemen en planten en vindt het geweldig om ze in beeld te brengen. Marcel is dol op zijn vak. Bij Visions is geen dag hetzelfde, heeft hij beschikking over de beste apparatuur en komt hij op de mooiste locaties. Eigenlijk net als in het dagelijks leven. Marcel is vader van een jongen en meisje, fervent liefhebber van klassieke motorfietsen en hobbyduiker. Meestal gaat de camera mee, ook onder water maakt hij de meest bijzondere foto's.

#
Petra Barnhoorn
projectmanager

Petra heeft haar roots in Afrika. Ze groeide op op een boerderij en bracht de meeste tijd buiten door. Daar komt haar passie voor de natuur vandaan. Ideaal bij Visions. 'Het is en blijft bijzonder om met zoveel verschillende bloemen en planten te mogen werken, mensen met dezelfde passie te ontmoeten en met de onvoorspelbaarheid van de seizoenen mee te bewegen. Dit zijn de dingen die mijn werk zo kleurrijk en dynamisch maken. Het is nooit saai in onze botanische studio!'

#
Annemarieke Hooij
account manager

Als je Annemarieke vraagt naar haar passies, kan zij uren blijven praten. Annemarieke volgde haar opleiding Ontwerp en Haute Couture op de Modevakschool en bracht jarenlange ervaring in de horeca en hospitality mee toen zij sales en accountmanager werd bij Visions. Annemarieke haalt ontzettend veel voldoening uit haar servicegerichte functie en weet alles over de wensen van klanten. Ze heeft constant nieuwe ideeën. Over het nog blijer maken van klanten en over het laten groeien en bloeien van de groensector. Ook in het dagelijks leven is Annemarieke graag onder de mensen en zeer actief. Is het niet om in de natuur te sporten of cultuur op te snuiven, is het bezig zijn met haar huis & tuin of reizen.

#
Stephan Vernooy
account manager

Tijdens en na zijn studie International Management heeft Stephan veel gereisd en dat is nog steeds zijn favoriete bezigheid. Inmiddels heeft Stephan zich gesettled in Amsterdam, maar zijn roots en hart liggen in de Bollenstreek. Niet gek dat hij sinds 2012 bij Visions werkt. Zijn werk lijkt soms één grote ontdekkingstocht naar de oneindige bloemen- en plantenwereld. Stephan leert elke dag nieuwe dingen en mensen kennen, op het gebied van bloemen, planten en fotografie.

#
Aimée Smit
marketing en communicatie

Aimée zie je soms bijna letterlijk stralen. Haar energie is aanstekelijk, en dat komt lang niet alleen door de vers gebakken macarons waar ze haar collega's van tijd tot tijd mee verrast! Aimée heeft een passie voor alles wat met design en vormgeving te maken heeft. Daar heeft ze volop de ruimte voor bij Visions. Zo heeft ook deze website haar handtekening. Het schakelen tussen de botanische- en reclamesector houdt Aimée scherp en fris. Haar vrije uurtjes zijn vaak snel ingevuld. Is ze niet op stap met vrienden, besteedt ze haar tijd aan haar persoonlijke interieurproject 'Studio AIM'.

#
Sandy de Haas
contentmedewerker beeldbank

Sandy groeide op nabij de Bollenstreek en bracht meer dan tien jaar op het zuidelijk halfrond door. Daar ontwikkelt zij haar passie voor natuur(behoud) en de groensector. Sandy heeft een diploma in horticulture en Bos- en Natuurbeheer. Als je Sandy vraagt wat ze het liefst in haar vrije tijd doet, vertelt ze dat ze graag in de buitenlucht is bij lekker warm weer. Maar vergeet zij even dat zij ook regelmatig meer dan 100 kilometer aflegt op haar racefiets, door weer en wind! Bij Visions is zij helemaal in haar element: 'Zonder de groensector zou de wereld er veel somberder uitzien. De grote variatie in seizoenen, werkzaamheden en het team is super!'

#
Richard Smit
oprichter/fotograaf

Als kind mocht hij af en toe de camera van zijn vader gebruiken. Dat was een eenvoudige 'Afga clack'. De geur van het leren hoesje en de rolletjes hadden iets magisch voor Richard. Op zijn zestiende kocht Richard zijn eerste 'echte' camera, een Fuji. Daar fotografeerde hij alles mee wat los en vast zat. Geen wonder dat hij uiteindelijk van zijn hobby zijn beroep maakte. Naast fotograferen is Richard altijd bezig met (herinneringen) maken. Hij schildert graag, maakt muziek, speelt in een band en maakt graag vaartochten. Ook in zijn werk is de afwisseling geweldig: 'We reizen de hele wereld over, komen op waanzinnige plekken en staan de volgende dag gewoon weer in de buurt van Lisse met onze handen in de aarde.' Inspiratie haalt Richard vooral uit apart in beeld gebrachte films en foto's en mensen die erin slagen een nieuwe vorm te ontwikkelen.

#
Ramon van der Reijden
fotograaf

Van kinds af aan was Ramon al met bloemen en planten in de weer. Die passie, groene vingers en een uitgebreide botanische kennis kan Ramon bij Visions goed kwijt in zijn werk. En minstens zo belangrijk, zijn eigen creativiteit: 'Ik vind het iedere keer weer een uitdaging om tot een mooi resultaat te komen, mijn eigen stempel op het beeld te drukken. Als ik op reis ben, gaat de camera ook altijd mee. Altijd oog voor het groen binnen en buiten de grenzen!'

#
Marianne van den Eijkel
fotograaf

Marianne's vader was een echte bloemenhandelaar met passie voor de bloemsierkunst. Van haar moeders kant waren haar opa en twee ooms fotograaf. Dat ze bij Visions terecht kwam is geen toeval. Voordat de puzzelstukjes in elkaar vielen ging ze naar de modevakschool, studeerde een jaartje journalistiek, was au pair in Zwitserland en reisde door Azië en Amerika. Marianne vindt het prettig om zelfstandig te werken en daarin haar creativiteit kwijt te kunnen: 'Het liefst begin ik met iets blanco's om het hele beeld qua styling en fotografie te kunnen bepalen.' Haar vrije tijd spendeert Marianne met vrienden en familie. Samen koken, genieten van lange zomeravonden in de tuin of aan het strand, zomers de fiets pakken en 's winters de schaatsen onderbinden.

#
Debby van der Geer
algemeen directeur

Debby kan ontzettend genieten van al het moois dat er op de wereld te zien is. Ze maakt graag stedentrips en kijkt dan naar de architectuur in verschillende steden: 'Ik loop dan, samen met mijn vriend, kilometers door een stad om zoveel mogelijk van de sfeer te proeven en de schoonheid van de stad te ervaren.' Met hetzelfde respect en dezelfde bewondering kijkt ze naar de perfect gefotografeerde of gefilmde producties van haar collega's. Debby krijgt energie van de creativiteit van haar collega's. Zelf haalt zij voldoening uit het organiseren van projecten en het sturen op talent en vindt zij het een uitdaging om altijd het optimale resultaat te behalen.

#
Daniella Witteman
administratief beheer

Daniella is geboren en getogen in de Bollenstreek. In 1995 deed zij examen op het VWO en begon zij bij Visions om nooit meer weg te gaan. Zij startte als receptioniste en kwam via het dia-archief uit bij financieel beheer. In haar vrije tijd is Daniella graag buiten met haar zoontje. Genieten van de zon, in de speeltuin of aan het strand.

#
Karel Ham
fotograaf

Karel is vader van een dochter van 24 en een zoon van 21. Fotografie brengt Karels leven naar een hoger niveau: 'Door fotografie kijk je op een andere manier naar de wereld, je kunt het alledaagse waarderen door er de schoonheid van te zien, het is echt een verrijking van mijn leven. Het kan erg therapeutisch zijn om in het vroege ochtendlicht de natuur te fotograferen, genieten geblazen met het vroege zonnetje en dauw op de bloemen.' Naast fotografie, de natuur en zon geniet Karel van lekker eten en drinken.

#
Willian van Tol
beeldredacteur

Opgegroeid tussen de bollen en de bloemen is Willian zo'n twintig jaar geleden vertrokken naar het Groene Hart. Willian is een echt buitenmens en bezige bij. Ze zorgt voor haar gezin, tuiniert en vaart. Daarnaast is ze graag creatief bezig: van het plukken van een veldboeket tot het opknappen en schilderen van oude materialen tot - niet heel verrassend - fotograferen.

#
Miriam de Kooker
projectmanager

Ook Miriam is opgegroeid tussen de Lissese bollenvelden, echter op toevallige wijze bij Visions terecht gekomen. Bijna 10 jaar geleden gestart als receptioniste en inmiddels voelt zij zich helemaal thuis als projectmanager reclamefotografie. Al multitaskend bereidt zij de zeer uiteenlopende projecten voor en streeft zij samen met haar fotograferende collega's naar het allerbeste resultaat voor de klant. De diversiteit en creativiteit van Visions geven haar de energie om in haar vrij tijd een sportieve en vooral trotse moeder te zijn van twee tieners.

#
Suzanne van Saase
managementassistent

Opgroeiend in een bollenfamilie heeft Suzanne de groene genen van huis uit meegekregen. Als financieel assistent kwam zij in 2013 als jongste rekruut het Visions team versterken. Het duurde echter niet lang voordat ook zij kennis maakte met de diversiteit die hoort bij het werken bij Visions. Inmiddels heeft zij een takenpakket dat uiteenloopt van het assisteren bij fotografie- en filmproducties tot het bewaken van de administratie, en alles wat hier tussen zit! 'De creativiteit die door dit bedrijf heen zweeft en het hechte team geven mij erg veel voldoening in mijn werk'. Suzanne geniet van het leven en doet zoveel mogelijk gezellige dingen.

#
Laurence Hall
beeldbewerker

De ex Engelsman en foto-editor Laurence ontwikkelde zich, als autodidact, van fotofanaat tot computerfanaat. De team spirit, de creatieve mogelijkheden en de ruimte tot ontplooiing zorgen ervoor dat Laurence zich als een vis in het water voelt bij Visions. 'Voor mij gaat het om verhalen vertellen, informatie overbrengen, werken met vorm en kleur, heerlijk toch?'

#
Ik
 

Visions Pictures lijkt mij geweldig en ik werk graag voor de groensector. Ik stuur mijn open sollicitatie snel op.

  • ik@visionspictures.com
  • +31 (0)252 420446