Foto's voor de groensector

Grootste botanische beeldbank ter wereld
met meer dan 350.000 foto's en video's

Als je op zoek bent naar hoge kwaliteit beeld voor de groensector, zit je hier goed. Met meer dan 350.000 foto's en video's hebben wij de grootste botanische beeldbank ter wereld. Dit is wat wij voor jou kunnen betekenen:

Waarom Visions Pictures?

Bij een beeldbank denken de meeste mensen aan een gezichtsloos platform waarbij de meest uiteenlopende, willekeurige fotos bij elkaar zijn verzameld. Bij ons is dat net ietsje anders:

#

We zijn gespecialiseerd in botanisch beeld en kennen de groensector als geen ander. Hierdoor weten we wat jouw klanten willen.

#

Je vindt hier uitsluitend kwaliteit. Onder leiding van onze beeldredacteur gaan alle foto's door een strenge selectie.

#

Wij zijn niet alleen verzamelaars, wij zijn ook makers. In onze eigen studio en op locatie ontwikkelen wij hoogstpersoonlijk specialistisch beeld. Dit doen wij al meer dan 25 jaar.

#

Wij helpen jou vinden. Heb je advies nodig over jouw uiting of zoek je iets speciaals? Geef ons een seintje en wij helpen jou zoeken. Staat het niet in onze beeldbank, dan kunnen wij het altijd nog zelf maken.

Plantipp

Plantipp (Peter van Rijssen)
'Visions is voor ons de start van het succes van een nieuwe plant introductie. De hoge kwaliteit fotografie die we zelf niet kunnen waarmaken realiseert Visions voor ons wel. Daarmee ontzorgen ze ons. Onze licentienemers merken ook dat door het gebruik van Visions Photography vraag wordt gecreëerd voor onze nieuwe soorten. De verschillende tuinbladen, mailorderbedrijven en labelbedrijven gebruiken de fotografie van Visions en dat is belangrijk voor het creëren van vraag. Ook fijn dat Visions altijd klaar staat voor last minute fotografie.'

Drie soorten beeld

In onze beeldbank vind je verschillende foto's en video's:

Standaard

#
De standaard stock foto's en video's kun je direct kopen, downloaden en gebruiken. Ideaal als je snel wilt handelen.

Premium

##
Premium beeld is alleen op aanvraag te bestellen. In dit geval vragen wij jou een aantal gegevens achter te laten. Bijvoorbeeld waar(voor) en hoe je het beeld wilt gebruiken. Je verzoek wordt in detail bekeken. In overleg worden de beelden aan jou uitgegeven.

Op maat gemaakt

#
Staat jouw ultieme foto niet in de beeldbank? Heb je een geheel nieuwe compositie bedacht die je graag in beeld wilt brengen? Heb je een complexe uitdaging? Dan zijn onze op maat gemaakte beelden ideaal. Leg ons jouw ideeën vooral voor. Omdat wij een eigen studio hebben, zijn er weinig wensen waar we niet aan kunnen voldoen. Wij kunnen de meest uiteenlopende settings nabootsen, zoals bijvoorbeeld ook de bloei van een plant vastleggen in een time-lapse. Onze vakmensen denken graag met jou mee en vertellen het ook als je iets beter niet kunt doen.

Bij fotografie en film in opdracht beschik jij over alle uitgaverechten. Je kunt er echter ook voor kiezen om jouw beeld beschikbaar te stellen in onze beeldbank.

Handig om te weten

Wat betaal ik?

Onze prijsstructuur is zo ingericht, dat je nooit teveel betaalt. De prijs is afhankelijk van vier zaken:
- In welke branche ga je het beeld gebruiken?
- Wat is de grootte van de foto of video?
- Wat is de oplage?
- Ga je het (ook) online gebruiken?

Hoe werkt het zoeken?

Onze beeldbank biedt een geavanceerde zoekfunctie. Hiermee kun je snel zoeken, bijvoorbeeld naar 'rode roos' of 'Doronicum orientale'. Of je kunt uitgebreid zoeken. Handig voor wanneer je specifiek op zoek bent naar een close up foto of een foto zonder restricties. Ook kun je op categorieën en sleutelwoorden zoeken. En ben je op zoek naar een klassieke foto of juist een hele nieuwe? Tijdens het hele zoekproces kun je op ons rekenen. Vertel ons waar jij naar op zoek bent en wij wijzen de weg naar het juiste beeld. Hier kun je kosteloos gebruik van maken.

Kwaliteitsgarantie

Al meer dan 25 jaar streven wij naar topkwaliteit. Dit draait niet alleen om techniek en complexiteit; wij willen ook toonaangevend zijn. Dit doen we door symposia en beurzen te bezoeken en ook door de wereld af te reizen om nieuwe trends te spotten. Ons beeld is gegarandeerd van topkwaliteit. Mocht er onverhoopt technisch iets mankeren, dan zullen wij dit kosteloos en zo snel mogelijk herstellen.

Wie maken er gebruik van onze beelden?

Deze en andere groepen zijn blij met onze beelden:

1. Agentschappen
2. Drukkerijen
3. Exporteurs
4. Handelaren
5. Kwekers
6. Groenliefhebbers
7. Magazines
8. Marketingbureaus
9. Ontwerpers
10. Postorderbedrijven
11. Tuinarchitecten
12. Tuincentra

De volgende stap

Ons beeld wordt wereldwijd gebruikt. Ben jij onze volgende tevreden gebruiker?

Beeld zoeken De nieuwste foto's ontdekken Veelgestelde vragen

Never miss an image

Stay up-to-date with our newsletters for new trends and industry specific news.

First name

Surname

E-mail

We need this to send you the news